Termeni & Conditii

CONDITII DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului www.miricom.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

 www.miricom.ro este proprietatea Societatii Comerciale MIRICOM 73 , inregistrata la Registrul Comertului Galati sub Nr. J17/228/1997, CIF RO 8943319.

MIRICOM 73 are in proprietate si vinde, catre clientul persoana fizica sau juridica, produsele expuse pe www.miricom.ro si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. Pentru o utilizare corecta si in cele mai bune conditii a www.miricom.ro se recomanda citirea cu o sporita atentie a acestor termeni si conditii.

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. Societatea MIRICOM 73 SRL nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

Returnarea produselor

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa trimiti o cerere in scris pe adresa contact@miricom.ro. Produsul se repara, se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui.
Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala si cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata.
Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.
Costul de transport pentru RETUR este suportat integral de către client în ambele situaţii: atât la trimiterea coletului pentru retur cât şi la primirea comenzii de înlocuire a returului.  NU SE ACCEPTA COLETE CU PLATA LA MIRICOM! In cazul in care le primim cu plata la noi, REFUZAM primirea, iar coletul se va intoarce la dumneavoastra. 
Retururile se primesc DOAR prin Fan Courier si Prioripost. Orice reducere suplimentara care se va face clientului, va fi scazuta in totalitate in caz de retur.
Din momentul în care ai primit produsul, dacă din diverse motive hotărăşti să-l returnezi ai la dispoziţie 14 zile. Comerciantul are, la rândul său, 14 zile să-ţi ramburseze suma plătită. Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice. Vânzatorul  rambursează sumele folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de client pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care clientul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina vânzătorului plata de comisioane în urma rambursării. Orice reducere suplimentara care se va face clientului, va fi scazuta in totalitate in caz de retur.  NU SE ACCEPTA COLETE CU PLATA LA MIRICOM! In cazul in care le primim cu plata la noi, REFUZAM primirea, iar coletul se va intoarce la dumneavoastra. 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumneavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul online www.miricom.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.
Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.

Miricom.ro foloseste un sistem informatic de gestiune a stocurilor care se actualizeaza periodic, insa exista posibilitatea ca in cazul in care mai multi clienti lanseaza comanda in acelasi timp sau softul genereaza o eroare sa putem primi o cerere de achizitie a unui produs de la mai multi clienti sau ca produsul sa apara disponibil cu toate ca a fost deja achizitionat de catre un alt client. Ne informam  clientii inainte de finalizarea procesului de comanda de aceste riscuri si nu permitem continuarea procesului in lipsa acestui acord.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Caracteristicile produselor, in special culoarea acestora, asa cum o vedeti pe site, depinde de proprietatile monitorului dumneavoastra, astfel exista posibilitatea ca nuanta produsului sa difere in realitate.

POLITICA DE PRETURI

Preturile afisate pe www.miricom.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii.

Plata produselor se poate face ramburs la curier.

GARANTIA PRODUSELOR

Magazinul online www.miricom.ro ofera certificate de garantie pentru produsele vandute, acestea fiind atasate facturii fiscale in interiorul coletului. Garantia produselor se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii.

In comentul in care se solicita garantie pentru remedierea unei deficiente, este necesara trimiterea produsului in ambalajul original impreuna cu etichetele cu care a fost livrat produsul si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se respecta aceste conditii, produsele vor fi returnate fara solutionare.

CORESPONDENTA ELECTORNICA

Prin vizitarea site-ului www.miricom.ro, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii noastre, comunicarea se realizeaza electronic, considerand astfel ca utilizatorul isi da consimtamantul pentru primirea notificarilor electronice, incluzand comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.miricom.ro este proprietatea SC MIRICOM 73 SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris al SC MIRICOM73 SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

LITIGII SI LEGEA APLICABILA

Prin utilizarea site-ului www.miricom.ro utilizatorul isi da acordul asupra faptului ca legile romane guverneaza Conditiile si Termenii de utilizare expusi mai sus. Orice disputa ar putea aparea intre societatea noastra si utilizator va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila a conflictului nu este posibila, acesta va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC MIRICOM 73 SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe magazinul online spre comercializare. Imaginile produselor aflate pe site sunt cu titlu de prezentare, produsul putand avea o nuanta diferita. Nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a livra partial sau a nu livra o comanda. Daca s-a facut plata in avans a produselor, veti avea dreptul de a primi banii inapoi pentru produsul respectiv. In cazul in care nu se poate onora comanda, clientul va putea cere returnarea sumei achitate si incasate deja de SC MIRICOM 73 SRL, nu si alte despagubiri.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni conditiile is termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

COMENTARII SI SUGESTII

Orice comentarii si sugestii referitoare la serviciile si produsele oferite de noi pot fi transmise pe adresa contact@miricom.ro