Informatii livrare

Livrarea comenzilor

1. URMARIEA COMENZII
Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, din sectiunea “istoric comenzi si facturi”.
Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, ne poti apela la numarul +40784 293 040 sau pe adresa de mail contact@miricom.ro

2. MODIFICAREA SAU ANULARE
Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, doresti alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede, in maxim 12 ore, pe adresa de mail contact@miricom.ro. Colegii nostri de la Suport clienti vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

3. MODALITATI DE LIVRARE
Livrarea se face prin Fan Curier si Prioripost.
Comanda ta cu produsele aflate pe stoc va ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare din momentul in care predam coletul curierului.
Daca produsele nu se afla pe stoc, te vom anunta. Trebuie sa iei in considerare ca, in acest caz, termenul de livrare este de 7-14 zile lucratoare.
Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda. In tara, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier si Prioripost.

4. CAT COSTA LIVRAREA PRODUSELOR?
Taxa de transport este de GRATUITA peste 249,9 lei. Orice reducere suplimentara care se va face clientului, va fi scazuta in totalitate in caz de retur.

5. IN CAT TIMP VOI PRIMI PRODUSELE COMANDATE?
Produsele vor fi livrate in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

6. POT SA RETURNEZ PRODUSELE COMANDATE?
Da, se pot returna produsele comandate doar daca acestea nu prezinta urme de uzura, sunt in ambalajul original, au eticheta originala si aveti toate documentele cu care acestea v-au fost livrate. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala si cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Costul de transport pentru RETUR este suportat integral de către client. Retururile se primesc DOAR prin Fan Courier si Prioripost.  NU SE ACCEPTA COLETE CU PLATA LA MIRICOM! In cazul in care le primim cu plata la noi, REFUZAM primirea, iar coletul se va intoarce la dumneavoastra. Orice reducere suplimentara care se va face clientului, va fi scazuta in totalitate in caz de retur.

Returnarea produselor

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa trimiti o cerere in scris pe adresa contact@miricom.ro. Produsul se repara, se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui.
Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala si cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata.
Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.
Costul de transport pentru RETUR este suportat integral de către client în ambele situaţii: atât la trimiterea coletului pentru retur cât şi la primirea comenzii de înlocuire a returului.
Retururile se primesc DOAR prin Fan Courier si Prioripost.  NU SE ACCEPTA COLETE CU PLATA LA MIRICOM! In cazul in care le primim cu plata la noi, REFUZAM primirea, iar coletul se va intoarce la dumneavoastra. 
Din momentul în care ai primit produsul, dacă din diverse motive hotărăşti să-l returnezi ai la dispoziţie 14 zile. Comerciantul are, la rândul său, 14 zile să-ţi ramburseze suma plătită. Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice. Vânzatorul rambursează sumele folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de client pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care clientul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina vânzătorului plata de comisioane în urma rambursării. Orice reducere suplimentara care se va face clientului, va fi scazuta in totalitate in caz de retur.

7. IN CAT TIMP IMI VOI PRIMI BANII INAPOI?
Contravaloarea produselor se va realiza in maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului de catre noi. Orice reducere suplimentara care se va face clientului, va fi scazuta in totalitate in caz de retur.