1. 1.     Alegerea produselor

Prin intermediul meniului din partea de sus a paginii veti naviga la categoria de produse dorita, apoi va veti folosi de filtrele din partea stanga a paginii pentru a vizualiza produsele cu caracteristicile dorite de dumneavoastra.

O alta modalitate este folosirea casetei de cautare din partea superioara a paginii.

  1. 2.     Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

Dupa ce v-ati hotarat asupra modelului dorit, urmeaza adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Intai veti alege marimea care vi se potriveste (pentru asta va rugam sa cosultati Tabelul de marimi), selectati apoi cantitatea dorita, apoi apasati butonul Adauga in cos.

  1. 3.     Cosul de cumparaturi

Dupa selectarea produselor dorite se va verifica exsitenta acestora in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparturi veti putea adauga sau anula produse din comanda deja realizata.

Daca doriti sa cumparati si alte produse, puteti naviga mai departe printre categorii sa va alegeti si altceva, cosul de cumparaturi va ramane salvat.

Pentru a putea comanda de pe site-ul www.miricom.ro aveti mai multe posibilitati:

a)     creand cont de client, astfel atunci cand plasati urmatoarele comenzi nu veti fi nevoit sa completati toate datele de facturare si livrare, si veti fi tinut la curent cu promotiile si noile produse aflate pe site

b)     fara cont de client

Pentru a finaliza comanda introduceti adresa de livrare si de facturare, modalitatea de transport si cea de plata a produselor.